Wczorajszej nocy wtulałam się w ciepłe ciało MM i zakrywałam kołdrą po same uszy.
Z domu nie wychodzę bez swetra.
Ostatnie dni upłynęły nam pod znakiem wyjazdu do Gdańska.
Służbowo. Autostrada. A potem Fashion House i mrożona kawa.
Zakochaliśmy się w rybie w cieście francuskim...
Składniki:
- filet z ulubionej ryby
- 1 opakowanie ciasta francuskiego
- opakowanie mrożonego szpinaku
- czosnek
- feta
Na ciasto kładziemy rybę, następnie przykrywamy warstwą szpinaku z fetą. Otulamy ciastem.
Smarujemy rozbełtanym jajkiem.
Pieczemy 20-25 minut w temperaturze 220 stopni.
Smacznego!
* niedługo będę robić w innej wersji z pieczarkami i cebulką.
A ja nie mam nic przeciwko jesieni. Czas zwalnia. Jest jakoś tak przytulnie. Lubię jesień. Zdecydowanie lubię :)
OdpowiedzUsuńOstatnio w Lidlu kupiłam ciasto francuskie i myślę jak je wykorzystać :) Pomysł dobry, ale szpinak + feta to niekoniecznie dla mnie. Poczekam więc na wersję z pieczarkami :)